Fijn dat u mee gaat rijden voor het goede doel, het wordt een geweldige rally dag.
Wilt u zakelijk exposure hebben tijdens de rally en sponsor worden? Klik dan hier. Al vanaf een Zilver pakket zit er een equipe in het sponsorpakket.

nb. Mocht de rally toch onverhoopt geen doorgang mogen vinden door aangescherpte coronamaatregelen, dan ontvangt u uw inschrijfgeld terug. Uiteraard hopen we dat u dan wat Zetjes achterlaat voor het goede doel.

  GEGEVENS DEELNEMER
  E-mailadres: *
  Telefoon: *
  Plaats: *


  GEGEVENS KAARTLEZER
  E-mailadres kaartlezer:
  GEGEVENS AUTO
  Kenteken:
  KOSTEN VOOR DEELNAME RALLY (INCLUSIEF CULINAIRE AFSLUITING)
  KOSTEN VOOR ALLEEN DE CULINAIRE AFSLUITING
  Ik sluit me alleen aan bij de finish (Auberge). Ik neem geen deel aan de rally, maar draag zo wel graag bij aan het goede doel:
  STEUN HET GOEDE DOEL
  De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer NL61 RBRB 0850 0077 04 (RegioBank) ten name van Stichting evenementen Kiwanis Tilburg.
  FACTUUR GEGEVENS (Indien gewenst ontvangt u per mail een factuur op uw bedrijfsnaam. Houd daarbij rekening met de verplichte BTW die daar bij komt)
  Adres:

  Plaats:
  HIERBIJ BEVESTIG IK MIJN DEELNAME*

  Tijdens de rally dag worden er sfeerfoto's gemaakt ten behoeve van gebruik op on- en offline communicatiemiddelen ter promotie van de Kiwanis Rally Tilburg. Zie je jezelf terug op de site en wil je dat we het verwijderen? Neem dan contact op met de organisatie.

  * = Verplicht in te vullen