Over Kiwanis

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers, verenigd in serviceclubs. Al sinds de oprichting in 1915 organiseren Kiwanisclubs wereldwijd evenementen voor het goede doel. Onder het motto “serving the children of the world” richt Kiwanis zich dan ook vooral op hulpbehoevende kinderen.

De rally

Één van deze evenementen is de Kiwanis Autorally Tilburg. De organisatie hiervan is in handen van Kiwanis Tilburg. Vanwege het doorslaand succes van vorige edities, kan een jaarlijks vervolg natuurlijk niet uitblijven. De rally is inmiddels een mooie traditie en niet meer weg te denken op de Tilburgse agenda. Kiwanis Tilburg heet u graag van harte welkom op dit groots spektakel. Dat het een oergezellige dag gaat worden is één zekerheid, dat we er vele kinderen blij mee maken is de andere. De totale opbrengst gaat volledig naar een goed doel in de regio. Deze stichting zet zich, net als Kiwanis, in voor het welzijn van kinderen in onze eigen regio. Wij wensen al onze deelnemers van deze toerrit in oldtimers, cabrio’s, exclusieve, elektrische, maar ook reguliere auto’s heel veel rijplezieren en een super fijne dag toe. Tenslotte danken wij u allen én natuurlijk onze sponsoren en donateurs, voor het mogelijk maken van dit evenement en voor de bijdrage aan het goede doel.

Kiwanisclub Tilburg
Karel Luttikholt