De Kiwanis Rally Tilburg 2020 wordt verplaatst naar volgend jaar

Kiwanisclub Tilburg organiseert op zaterdag 16 mei de 11e editie van de Kiwanis Rally
Op zaterdag 16 mei zou voor de elfde maal op rij de “Kiwanis Rally Tilburg” gereden
worden. Maar helaas zijn ook wij genoodzaakt om ons evenement te annuleren. Wij
nemen onze verantwoordelijkheid en volgen de richtlijnen omtrent het Corona virus.
Daarom gaat de rally dit jaar niet door en verplaatsen we de 11e editie naar 2021.

De grootste uitdaging voor de organisatie van Kiwanisclub Tilburg is nu om toch zoveel
mogelijk sympathisanten te vinden die ons een Zetjes willen geven, zodat we ondanks het
wegvallen van onze Rally wel gewoon een serieus bedrag aan Quiet Community Tilburg
kunnen overmaken op 16 mei aanstaande. Juist nu is uw steun heel belangrijk. Geeft u ons
een Zetje? Kijk hiervoor op onze site www.kiwanisrallytilburg.nl

De opbrengst is voor Quiet Tilburg

De opbrengst van de Zetjes gaat voor de volle 100% naar Quiet Community Tilburg. Het wordt besteed aan projecten die zich voornamelijk richten op het welzijn van kinderen in onze eigen regio. Wat aansluit bij het motto van Kiwanis: ‘Serving the children of te world’.

Het besef dat steeds meer mensen structureel geld te kort komen om volwaardig te kunnen meedraaien in de maatschappij, maakt dat Quiet lawaai maakt voor stille armoede en in actie komt om armoede te verzachten. Niet door het erover te hebben maar te doen. Dit ondersteunt Kiwanisclub Tilburg van harte. Een of meerdere Zetjes kunnen gedoneerd worden. Een Zetje staat gelijk aan €50,00. Met uw Zetje geeft u kinderen uit regio Tilburg een steuntje in de rug.

Download hier het volledige persbericht.