Lekker rijden en heerlijk genieten voor het goede doel…!!

Op zaterdag 25 mei is het zover: de 10de editie van de Kiwanis Rally Tilburg. In de vorige edities kwamen er ruim 100 equipes aan de start. De organisatie is in de vertrouwde handen van Kiwanis club Tilburg.
 
Alles voor het goede doel 
De organisatie gaat er natuurlijk alles aan doen om weer een fantastische route uit te zetten. We gaan ervoor zorgen dat alle deelnemers een fijne, ontspannen dag hebben. Een dag waarop iedereen in goed gezelschap kan genieten van de prachtige omgeving en de nodige verrassingen onderweg. Maar het voornaamste doel blijft toch om de opbrengst van 2018 (15.000 euro) minimaal te evenaren of beter nog: te overtreffen.
De opbrengst kwam geheel ten goede aan de het educatieve programma van philharmonie zuidnederland en Quiet Community Tilburg. Beide organisaties zetten zich, net als Kiwanis, actief in voor het welzijn van kinderen in onze eigen regio.
 
Waar doen we dit allemaal voor..? 
Ook dit jaar staat er een goed doel in onze spotlights: Quiet community Tilburg. Quiet wil armoede in onze regio onder de aandacht brengen én het verzachten. Niet door het erover te hebben maar door het te doen. Hier houden wij van. Samen met Quiet selecteren we activiteiten waarmee we kinderen in de leeftijd tussen 12 en 16 jaar gaan bereiken.
 
Exclusiviteit op vier wielen 
De Kiwanis Rally 2019 gaat zoals volgens traditie van start vanaf het Willem II-stadion om na een prachtig route uiteindelijk bij de Auberge du Bonheur te finishen. De Auberge staat altijd garant voor een top ambiance en voortreffelijke culinaire afsluiting van deze mooie dag. Dit jaar zijn er weer drie categorieën deelnemers. De ‘klassieke’ auto’s rijden voorop, gevolgd door een peloton cabrio’s en exclusieve auto’s. Kortom, het deelnemersveld wordt weer een lust voor het oog en een beleving om mee te rijden!
 
Inschrijving is gestart 
De inschrijving voor deze 10de Kiwanis Rally Tilburg is inmiddels gestart. Momenteel hebben zich al diverse equipes aangemeld. Vanwege de limiet van 100 deelnemende equipes nodigen we u uit om snel in te schrijven. Dit kan via de site bij Inschrijven, of via een mailtje naar info@kiwanisrallytilburg.nl. Kandidaten die zich inschrijven ontvangen dan per omgaande een inschrijvingsbevestiging.
 
Geef ons een zetje..! 
Bent u niet in de gelegenheid om met ons mee te rijden, echter u staat sympathiek tegenover onze goede doelen, dan kunt u ons natuurlijk ook steunen door ons een “zetje” geven. U doneert dan € 50,00 per “zetje” en u doet hier veel kinderen in onze regio een heel groot plezier mee. U kunt hier alles over vinden op onze website.
 
Zoek ons op
Voor vragen en/of opmerkingen kan men gebruikmaken van bovenstaande e-mailadres of kijk op onze site. U vindt hier ook een compleet archief met fotoreportages van afgelopen jaren. Uiteraard vindt u ons ook op Facebook onder Kiwanis Rally Tilburg.