De vierde Kiwanis Rally start dit jaar op 25 mei vanaf het Willem II stadion.

adminNieuws

Na het doorslaande succes van de Kiwanis Rally 2012, waaraan ruim 100 equipes deelnamen, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. De organisatie, een coproductie tussen de Kiwanisclub Tilburg en haar zusterclub Kiwanis Tilburg Hooge Santleij, heeft dan ook besloten de komende editie – alweer de vierde- op zich te nemen. De Kiwanis Rally, zal worden verreden op zaterdag 25 mei 2013.

Alles voor het goede doel
De organisatie gaat er natuurlijk alles aan doen om weer een fantastische route uit te zetten. Een route die dit keer door Oost-Brabant voert, waarbij hier en daar misschien wat provinciegrenzen kunnen worden overschreden. Hoewel iedereen de Rally natuurlijk winnend wil afsluiten, gaat het de organisatie er vooral om de deelnemers een fijne, ontspannen dag te bezorgen. Een dag waarop iedereen in goed gezelschap kan genieten van de prachtige omgeving en diverse culinaire verrassingen. Met als voornaamste doel om de opbrengst van 2012 (17.500 euro!) wederom te overtreffen. Deze opbrengst kwam in 2012 geheel ten goede aan de Johan Stekelenburg Stichting, Make your wish Foundation en de Stichting Gijsje Eigenwijsje. Drie goede doelen die zich net als Kiwanis inzetten voor het welzijn van kinderen in de regio. Ook dit jaar gaan we voluit voor goede doelen, die zich actief richten op kinderen in onze regio.
De Rally wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor KZO|013 Advocaten uit Tilburg en een groot aantal regionale sponsoren.

Exclusiviteit op vier wielen
De Kiwanis Rally 2013 gaat van start vanaf het Willem II-stadion om na een aantrekkelijk parcours uiteindelijk weer bij de Auberge du Bonheur te finishen. De Auberge met de toepasselijke naam staat garant voor een top ambiance en dito culinair samenzijn, waarmee deze dag in stijl wordt afgesloten. Dit jaar zijn er weer vier categorieën deelnemers. De ‘klassieke’ auto’s rijden voorop, gevolgd door een peloton cabrio’s, exclusieve auto’s en de groeiende groep elektrische- en hybride voertuigen. Deze laatste categorie krijgt natuurlijk extra aandacht. Dankzij de samenwerking met enkele gerenommeerde dealerorganisaties in de regio zullen enkele bijzondere exemplaren aan de start verschijnen. We hopen dat ook particulieren met elektrische auto’s zich massaal aanmelden. Kortom, het deelnemersveld wordt weer een lust voor het oog en een beleving om hiertussen mee te rijden!

Inschrijving gestart
De inschrijving voor deze vierde Kiwanis Rally is gestart. Vanwege de limiet van 100 deelnemende equipes is het raadzaam om snel in te schrijven. Dit kan hier of stuur een mail naar info@kiwanisrallytilburg.nl. Kandidaten die zich inschrijven ontvangen dan per omgaande een inschrijvingsbevestiging. Uiteraard mogen meerdere equipes tegelijk worden ingeschreven. Voor vragen of opmerkingen kan men gebruikmaken van hetzelfde e-mailadres of de contactbutton op de site.

Voor meer informatie: info@kiwanisrallytilburg.nl